Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 750 g Äpfel (am besten Boskop), geschält, geviertelt
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in kleinen Würfeln
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben
- 500 g Blutwurst, in Scheiben
- 500 g Leberwurst, in Scheiben
- 100 g Milch
- 1 TL Salz
- 30 g Butter
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3594 kJ / 857 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 Min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1u.
Salzschneidebohnen
45 Min
Stielmus-Untereinander
50 Min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40min
Grünkohleintopf mit Würstchen
1u. 20min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Labskaus
50 Min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 Min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1 Std. 10 Min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 Min