Apparaten en accessoires
Glückstädter Matjestopf
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Matjesfilets12
-
Buttermilch250 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Äpfel mittelgroß, säuerlich, geviertelt4
-
Salatgurke entkernt, in Stücken1
-
hart gekochte Eier halbiert3
-
Saure Sahne450 g
-
150 g Joghurt, 3,5% FettSahnejoghurt150 g
-
Salz1 TL
-
Essig1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
33 g
Calorieën
2098 kJ /
501 kcal
Vetten
34 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moin Hamburg!
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Matjesfilets in Rotweinsud
12u.
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Feine Königsberger Klopse
1u.
Heringsstipp mit Drillingen
1u.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1u.
Matjes mit Radieschensalat
50min
Kaninchen in Barolosauce
1u. 15min
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Senfeier
1u. 5min