Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2211 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2h
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Kalbsleber venezianisch
40min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Königsberger Spargel-Ragout
1h
Buletten mit Pilzrahm
1h
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min