Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2211 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2h
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Hackbraten Königsberger Art
1小时 15 分钟
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3 Std. 15 Min
Kaninchen in Barolosauce
1小时 15 分钟
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min