Leber Berliner Art (Berlin)
TM6 TM5

Leber Berliner Art (Berlin)

4.5 (172 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 ½ TL Salz
  • 500 g Wasser
  • 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
  • 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
  • 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
  • 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
  • 2 EL Mehl
  • 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
  • 80 g Milch
  • 1 Prise Muskat

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2211 kJ / 528 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
22 g
Vezels
6.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten