
Apparaten en accessoires
Leber Berliner Art (Berlin)
Voorbereiding. 40min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)750 g
-
rote Zwiebeln in Ringen200 g
-
Äpfel mittelgroß, entkernt, in Scheiben2
-
Kalbsleber in 4 Scheiben (à 150 g)600 g
-
Mehl2 EL
-
Butter und etwas mehr zum Braten50 g
-
Milch80 g
-
Muskat1 Prise
Voeding per 1 Portion
Calorieën
528 kcal /
2211 kJ
Eiwitten
36 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
45 g
Vezels
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Deutsche Küche
17 recepten
Duitsland
Duitsland