Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2211 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Kalbsleber venezianisch
40min
Coq au vin
2h
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Gefüllte Ente
3h 15min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Kalbstafelspitz
50min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h
Tote Oma
50min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min