Graupeneintopf mit Tafelspitz

Graupeneintopf mit Tafelspitz

4.2 100 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotten
    50 g
  • Öl
    20 g
  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Kartoffeln in Stücken
    300 g
  • Wasser
    1200 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Perlgraupen mittel
    100 g
  • Kalbstafelspitz in Würfeln (1 cm)
    200 g
  • Erbsen, TK aufgetaut
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 855 kJ / 204 kcal
Vetten 4 g
Vezels 4.2 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...