Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen, mittel
- 200 g Kalbstafelspitz, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 855 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackbällchen-Suppe
45 min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Graupensuppe
1h
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 Std. 20 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 godz. 45 min