Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Rauchmandeln
- 2 EL Öl
- 400 g Kasseler, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Möhren, halbiert, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 100 g Petersilienwurzel, halbiert, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 180 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 120 g Porree, in Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1396 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schmorgurken mit Kasseler und Spiegelei
35 min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2h 30min
Hackbällchen-Suppe
35 min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Fleischklößchen-Suppe
30 min
Kasseler mit Möhren-Spitzkohl-Gemüse und Senf-Hollandaise
1h
Kasseler Gulasch
40min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Hack-Linsen-Eintopf
50min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min