Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (für 0,5 l)
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Nelken
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 500 g Rinderbrust, ohne Knochen, sehnenfrei, gepökelt, in Würfeln (4 cm)
- 700 g festkochende Kartoffeln, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2246 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Steckrüben-Eintopf
45 min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Labskaus-Nester mit Dip
40min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50min
Feine Königsberger Klopse
1h
Hühnerfrikassee
1h 20min
Labskaus
50min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1h
Senfeier
1 godz. 5 min