Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 200 g Gouda, in Stücken
- 3 Paprika, bunt, geviertelt
- 300 g Champignons, Große halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 500 g Bratwurst, Brät ausgedrückt (von grober Bratwurst)
- 2 Eier
- 100 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4159 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 78 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Käse-Quiche
1 Std. 40 Min
Kasseler Gulasch
40 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1h
Pilz-Rindfleisch-Topf
1u. 50min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1h 15 min
Pizzaomelette
35 min
Ahle Worscht-Kräppel
1h 10 min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1h 10 min
Rindfleisch in Rotwein
2j 15 menit
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2h 30 min
Szegediner Hackbraten
1h 20 min