Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Pfefferkörner, schwarz, weiß, grün, rot (gemischt)
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Toastbrot, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 800 g Kartoffeln, in Spalten
- 5 EL Öl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1000 g Schweinerücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Rosenkohl, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 15 g Senf, grob (1 EL)
- 1 TL Honig, flüssig
- 150 g Gemüsebrühe, flüssig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3622 kJ / 863 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1 Std. 10 Min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1 Std. 15 Min
Gefüllte Koteletts
40min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2 Std. 30 Min
Sauerbraten
72 godz.
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1 Std. 50 Min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min