Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 280 g Roggenbrot, mit Kümmel, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 EL Mehl
- 1 EL Tomatenmark
- 800 g Gulasch
- 330 g dunkles Bier
- 200 g Rinderfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3090 kJ / 737 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1h
Sauerbratenragout
49h
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Senfgulasch mit Porree
2h
Knuspriger Schweinebauch
3h
Rinderrouladen mit Zwiebel-Pflaumen-Füllung
2 Std. 30 Min
Sauerbraten
72 Std.
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1h