Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Cracker
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Brötchen, altbacken, eingeweicht und gut ausgedrückt
- 1 TL Senf
- 1 Ei
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 Blumenkohl, mittelgroß (ca. 750 g)
- 20 g Olivenöl
- 750 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 700 g Kartoffeln, geschält, geviertelt
- 150 g Sahne
- 3 TL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3066 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Glückstädter Matjestopf
3h 30 min
Möhrencurry mit Hackbällchen
45 min
Wirsing-Pasta
1h
Blumenkohl mit Hackfüllung
1 godz. 45 min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Frikadellen mit Rahmgemüse
40 Min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30 min