Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pfannkuchen
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Milch
- 5 Eier
- 300 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 TL weiße Senfkörner
- ¾ TL Salz
- 250 g Schinkenwürfel, roh, durchwachsen
Salat
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 30 g Öl
- 10 g Zitronensaft
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Eichblattsalate, grün (ca. 270 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2 godz.
Gemüse-Schinken-Pfannkuchen vom Blech
1 godz.
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1 godz.
Zwiebelkuchen
2 godz. 15 min
Landjäger-Pfannkuchen
40min
Zwiebelkuchen
2 godz. 30 min
Speck-Kartoffel-Salat
3 Std.
Ofenpfannkuchen mit Speck
40min
Apfelpfannkuchen vom Blech
50min
Rheinischer Döppekuchen
1h 50min
Döppekooche
1 godz. 30 min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1h 45min