Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Kalbsfilet
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Salbei, Blätter abgezupft
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Kürbiskernöl nach Geschmack
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 50 g Speckwürfel
- 800 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Rauten (1 cm)
- 100 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1337 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Eintopf
1 Std. 30 Min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 godz.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Senfgulasch mit Porree
2 Std.
Sauerkraut-Eintopf
35 min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 godz.
Kartoffeleintopf
40 min