Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 2 Stängel Majoran, abgezupft
- 2 Stängel Liebstöckel, abgezupft
- 5 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter
- 4 Bratwürste, roh, grob
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (2 cm)
- 850 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 Std.
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min
Kartoffelsuppe
1 Std.
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Kartoffeleintopf
40min
Gemüseragout mit Bratklößchen
50min
Hähnchen-Ragout
45min
Spreewälder Kürbissuppe
50min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 Std.
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min