Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Fenchelsaat
- 12 Champignons, groß (à ca. 70 g), Stiele herausgedrehen und aufbewahren
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 400 g Mett
- 6 Prisen Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 Zitrone, Bio, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 Min
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1h 35 min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15 min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40min
Bloody Mary mit Paprika
15min
Spargel-Omelette
50min
Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma
2h
Wilder Hackbraten
2h
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Gefüllte Koteletts
40min
Champignons mit Hackfleisch
45min
Geflügelsalat mit Chicorée
50min