Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Fenchelsaat
- 12 Champignons, groß (à ca. 70 g), Stiele herausgedrehen und aufbewahren
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 400 g Mett
- 6 Prisen Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 Zitrone, Bio, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnitzelröllchen mit Spinat
55 Min
Reh im Weißkohlmantel
1u. 35min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Eiersalat
50 Min
Champignons mit Hackfleisch
45 Min
Schweinemedallions mit Romanesco
40min
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1u.
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1 Std. 10 Min
Krabbencocktail
30 Min
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
4 godz. 35 min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Rosenkohl-Auflauf
1u.