Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
of 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 Min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 godz. 40 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.