Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
of 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Champignons mit Hackfleisch
45 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h