Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Shiitakepilze, getrocknet
- 830 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 150 g Seidentofu, in Würfeln (2 cm), siehe Tipp
- 60 g Schweinefilet, in Streifen (5 mm)
- 20 g Möhre, in Streifen (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- 1 TL dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 2 EL Speisestärke
- 2 Eier, verquirlt
- 4 EL Reisessig
- 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Sesamöl, geröstet
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 311 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 Std.
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 godz. 30 min
Pekingsuppe
45 min