Dorade in Salzkruste mit Olivenreis

Dorade in Salzkruste mit Olivenreis

3.7 79 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
2 Portionen

Ingrediënten

  • grobes Salz
    1400 g
  • Wasser
    1230 g
  • Eiweiß
    2
  • Dorade, ganz (ca. 500 g), ausgenommen, gesäubert
    1
  • Reis, parboiled
    120 g
  • Oliven, grün, entsteint in Ringen
    50 g
  • Rosmarin
    1 Zweig
  • Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    1 EL
  • Zitronensaft zum Beträufeln

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 2773 kJ / 666 kcal
Vetten 42 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...