Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
TM6 TM5

Dorade in Salzkruste mit Olivenreis

3.8 (74 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1400 g grobes Salz
  • 1230 g Wasser
  • 2 Eiweiß
  • 1 Dorade, ganz (ca. 500 g), ausgenommen, gesäubert
  • 120 g Reis, parboiled
  • 50 g Oliven, grün, entsteint, in Ringen
  • 1 Zweig Rosmarin
  • 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2773 kJ / 666 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
47 g
Vetten
42 g
Vezels
0.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten