Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g grobes Salz
- 1230 g Wasser
- 2 Eiweiß
- 1 Dorade, ganz (ca. 500 g), ausgenommen, gesäubert
- 120 g Reis, parboiled
- 50 g Oliven, grün, entsteint, in Ringen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2773 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Pulpo
2h
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 Min
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10 Std.
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1h 30 min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h