
Apparaten en accessoires
Tintenfischsauce
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Tintenfische, ganz, klein in Streifen (5 mm)350 g
-
Weißwein100 g
-
Tomaten entkernt, in Würfeln (1-2 cm)250 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer2 - 3 Prisen
-
Petersilie gehackt1 EL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
198 kcal /
831 kJ
Eiwitten
15 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
5 g
Vezels
1.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Viva l'Italia
75 recepten
Duitsland
Duitsland