Tintenfischsauce

Tintenfischsauce

4.6 44 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    40 g
  • Tintenfische, ganz, klein in Streifen (5 mm)
    350 g
  • Weißwein
    100 g
  • Tomaten entkernt, in Würfeln (1-2 cm)
    250 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    2 - 3 Prisen
  • Petersilie gehackt
    1 EL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 198 kcal / 831 kJ
Eiwitten 15 g
Vetten 11 g
Koolhydraten 5 g
Vezels 1.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...