![Riesengarnelen in Cognac Riesengarnelen in Cognac](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7871B8AF-A949-4574-801E-3AC4D50181E5/Derivates/B5E92650-4944-4D57-B1BD-387711A6E661.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 Chilischote, entkernt, nach Geschmack
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Olivenöl
- 50 g Cognac
- 500 g rohe Garnelen (Riesengarnelen), mit Schale, in Salzwasser gewaschen und abgetropft
- 50 g Weißwein
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Sizilianischer Garnelensalat
40 Min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Tintenfischsauce
40 Min