![Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2656A157-EB5B-458F-BABB-E9F75A31DCC7/Derivates/673D18D9-E15E-452C-8BFD-49570CCC1CFC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Limettensaft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 200 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), gewürfelt (2 cm)
- 1 Bund Schnittlauch
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 10 g Champagneressig
- 2 Salatherzen, in feinen Streifen
- 60 g Kaviar
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 godz.
Tatar
10 Min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Lachs-Tatar
5 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Garnelencocktail
30min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Rindfleisch-Tatar
30min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min