Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar

Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar

4.1 19 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Limettensaft
    20 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    5 Prisen
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), gewürfelt (2 cm)
    200 g
  • Schnittlauch
    1 Bund
  • Schmand
    200 g
  • Milch
    50 g
  • Champagneressig
    10 g
  • Salatherzen in feinen Streifen
    2
  • Kaviar
    60 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 351 kcal / 1469 kJ
Eiwitten 15 g
Vetten 30 g
Koolhydraten 4 g
Vezels 0.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...