Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Petersilie und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Butter
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Speisestärke
-
60
g Crème fraîche
of 60 g Sahne - 200 g Jakobsmuscheln (ohne Rogen)
- 150 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, ohne Schale
- 100 g Garnelen, roh, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min