Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Petersilie und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Butter
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Speisestärke
-
60
g Crème fraîche
of 60 g Sahne - 200 g Jakobsmuscheln (ohne Rogen)
- 150 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, ohne Schale
- 100 g Garnelen, roh, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1 godz. 30 min