Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Petersilie und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Butter
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Speisestärke
-
60
g Crème fraîche
of 60 g Sahne - 200 g Jakobsmuscheln (ohne Rogen)
- 150 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, ohne Schale
- 100 g Garnelen, roh, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 Std.
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Edelfischragout
35min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min