Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1094 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 godz. 30 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Granita Siciliana
3 godz. 20 min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1 godz.
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 godz. 30 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min