Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1094 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Muscheln mit Tomatensauce
40min