Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (davon 1 Ei getrennt)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 190 g Pfifferlinge, aus dem Glas, abgetropft
- 1000 g Seezungenfilets
- 1 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei, getrennt
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2275 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Chowder
45 Min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min