Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1040 g Wasser
- 1 gelbe Paprika (250 g), geviertelt
- 1 rote Paprika (250 g), geviertelt
- 2 EL Pinienkerne
- 2 EL Weißweinessig
- 2 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 80 g Olivenöl
- 20 g Kapern
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, klein
- 350 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (250 g), in Scheiben (5 mm), Grün beiseitelegen
- 6 Kalbsrückenmedaillons (à 120 g)
- 250 g Strauchtomaten, klein
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 3 Prisen Fleur de Sel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9h
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 Std. 20 Min
Fisch-Schaschlik
35min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Hähnchen mit Bulgursalat
1 godz. 35 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h