Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1040 g Wasser
- 1 gelbe Paprika (250 g), geviertelt
- 1 rote Paprika (250 g), geviertelt
- 2 EL Pinienkerne
- 2 EL Weißweinessig
- 2 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 80 g Olivenöl
- 20 g Kapern
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, klein
- 350 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (250 g), in Scheiben (5 mm), Grün beiseitelegen
- 6 Kalbsrückenmedaillons (à 120 g)
- 250 g Strauchtomaten, klein
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 3 Prisen Fleur de Sel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20min
Saibling mit Artischocken
40min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Kalbstafelspitz
50min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Riesengarnelen in Cognac
20 min