Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbraten
- 30 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 12 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 6 Stängel Salbei, abgezupft
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 60 g Sahne-Meerrettich
- 2 Eier (Kl. M)
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 250 g Mett
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 3 EL Pflanzenöl
Topinambur-Püree
- 750 g Wasser
- 600 g Topinambur, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 6 Prisen Salz
- 25 g Sahne
- 110 g Butter
- 8 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 5 Stängel Salbei, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2515 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1óra 35p
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2h 40min
Coq au vin
2h
Kalbsleber venezianisch
40 min
Jungli Laal Maas
5h
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Lammkeule alla Romana
2h 15min