Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce

Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce

4.3 92 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotten halbiert
    40 g
  • Butterschmalz
    20 g
  • Rhabarber in Stücken (2 cm)
    125 g
  • Lammfond
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Thymian abgezupft
    1 Zweig
  • Portwein
    30 g
  • Ahornsirup
    20 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Prinzessbohnen, TK aufgetaut
    500 g
  • Lammrückenfilet
    600 g
  • Kräuter-Pesto
    20 g
  • Pflanzenöl
    2 EL
  • Saucenbinder dunkel
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 33 g
Calorieën 2451 kJ / 585 kcal
Vetten 40 g
Vezels 4.3 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...