Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2404 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Coq au vin
2h
Seeteufel in Sauce
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Kaninchen alla Liguria
10h
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Bouillabaisse
1h
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min