Kalbsleber venezianisch
TM5 TM31 TM6

Kalbsleber venezianisch

4.7 (62 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g Parmesan, in Stücken
  • 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
  • 3 Stängel Salbei, abgezupft
  • 80 g Butter
  • 20 g Olivenöl
  • 350 g Zwiebeln, geviertelt
  • 1 ¼ TL Salz
  • 100 g Weißwein
  • 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
  • 600 g Milch
  • 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
  • 100 g Polenta (Maisgrieß)
  • 40 g Mehl
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 3 Prisen Muskat, frisch gerieben

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2404 kJ / 573 kcal
Eiwitten
28 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
29 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten