Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2404 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Coq au vin
2 godz.
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Ossobuco
1h 20 min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Gemüsereis mit Lamm
40 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Lammkeule alla Romana
2u. 15min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min