Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 40 g Butter, in Stücken
- 350 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 250 g Milch
- 20 g Zitronensaft
- 1 Lorbeerblatt
- 2 Prisen Piment, gemahlen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 700 g frische Miesmuscheln, gesäubert
- 200 g Sahne
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 2 TL Zitronenschale, fein gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2753 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1322 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 Std.
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Bouillabaisse
1 godz.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Jambalaya
30 min
Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney
1h 45min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1 godz. 30 min
Gefüllte Muschelnudeln
40min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 godz.