Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Porree, nur der weiße Teil
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 400 g Kokosmilch
- 1 TL Ingwer, frisch, gerieben
- 1 EL Limettenschale, unbehandelt
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g frische Miesmuscheln, gesäubert (siehe Tipp)
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Limettensaft, frisch gepresst
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünne Scheiben
- 1 Limette, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2352 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1044 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50min
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 Std. 30 Min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30 min
Tintenfischsauce
40 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min