Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Sonnenblumenöl
- 100 g Olivenöl
- 1 Ei, sehr frisch
- 2 TL Senf
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 1 EL Kapern, abgetropft, Sud aufgefangen
- 2 Sardellenfilets, in Öl (optioneel)
- 6 Ochsenherz-Tomaten, groß, in dünnen Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1606 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Vitello Tonnato
48h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Ravanello Tonnato
20 min
Oeuf Cocotte
30 min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 min
Thunfisch-Tapenade
5min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Forellenmousse
5min
Putello Tonnato
4h