Spargel mit Chilikruste und Tomatendip

Spargel mit Chilikruste und Tomatendip

4.2 57 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    600 g
  • Spargel, weiß geschält, holzige Enden abgeschnitten
    1000 g
  • Salz
    2 ¼ TL
  • Zucker
    1 ½ TL
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    110 g
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Chilischote ggf. entkernt, in dünnen Ringen
    ½
  • Paniermehl selbst gemacht (siehe Tipp)
    100 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • getrocknete Tomaten
    80 g
  • Kapern
    20 g
  • Frischkäse
    300 g
  • Schmand
    100 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Pfeffer
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 2096 mg
Eiwitten 21 g
Calorieën 3155 kJ / 754 kcal
Vetten 58 g
Vezels 9.4 g
Verzadigd vet 34 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...