Kabeljau mit Bärlauchkruste

Kabeljau mit Bärlauchkruste

4.5 55 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    80 g
  • Bärlauch
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Eiweiß
    1
  • Paniermehl
    50 g
  • Zitronenschale fein gerieben
    ½ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g)
    4
  • Fenchel in feinen Streifen (ca. 2-3 mm)
    400 g
  • Orangensaft
    80 g
  • Sternanis
    2
  • Orangenmarmelade nach Geschmack
    30 - 40 g
  • Balsamico, hell
    60 g
  • Senf
    1 TL
  • Chiliflocken
    ¼ TL
  • Öl
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1057 mg
Eiwitten 50 g
Calorieën 2893 kJ / 691 kcal
Vetten 42 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...