Kabeljau mit Bärlauchkruste
TM6 TM5

Kabeljau mit Bärlauchkruste

4.4 (52 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
  • 30 g Bärlauch
  • 1 Knoblauchzehe
  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Eiweiß
  • 50 g Paniermehl
  • ½ TL Zitronenschale, fein gerieben
  • ¾ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g)
  • 400 g Fenchel, in feinen Streifen (ca. 2-3 mm)
  • 80 g Orangensaft
  • 2 Sternanis
  • 30 - 40 g Orangenmarmelade, nach Geschmack
  • 60 g Balsamico, hell
  • 1 TL Senf
  • ¼ TL Chiliflocken
  • 80 g Öl

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2893 kJ / 691 kcal
Eiwitten
50 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
42 g
Verzadigd vet
14 g
Vezels
4.3 g
Natrium
1057 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten