Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 971 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45 Min
Lachs mit Erdbeertopping
30 Min
Scones mit Aprikosen und Haselnüssen
30 Min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1u.
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 Min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1u.
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1u. 30min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1u.
Weihnachtlicher Rotkohlsalat
40min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min