![Waldorfsalat mit Eiern Waldorfsalat mit Eiern](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a0c91c2b6a282f8d8487e01e054a22de/Derivates/f817cd26462cf54c703ce78fe31b727d11ccfaeb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 4 Eier (Kl. M), kalt
- 100 g Walnusshälften
- 300 g Knollensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 250 g Äpfel, säuerlich, entkernt, in Stücken (ca. 4 cm), siehe Tipp
- 25 g Zitronensaft
- 100 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Rosinen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1428 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 418 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapern-Ei-Aufstrich
30 min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Eier-Curry-Salat
1 Std. 30 Min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 min
Stamppot mit Endivien
30 min
Überbackener Fenchel
1 godz.
Glasierte Mairübchen
25 min
Kartoffel-Spargel-Salat mit Dill-Joghurt-Dressing
40 min
Bombardino
20 min
Möhren-Joghurt-Salat
5min
Rohkost-Teller
5min