Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 80 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 25 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 10 g Weißweinessig
- 10 g Senf, mittelscharf
- 80 g Schmand
- 60 g Milch
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 400 g Chicorée, in Streifen (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1286 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Zabaglione
10 dk
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20min
Radieschenblättersuppe
40min
Grünes Spargelpesto
20min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35 min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 godz.
Radieschensuppe
25 min
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50 min
Rucola-Feta-Suppe
35 min