Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Radicchio, in Stücken
- 100 g Eichblattsalat, grün, grob zerzupft
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 45 g Zucker
- 45 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 100 g Öl
- ½ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1193 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15 min
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min
Radieschensalat
10 min
Rote-Bete-Carpaccio
2 godz. 45 min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10 min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Radieschen-Rettich-Salat
15 min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 min