![Pfifferlings-Stullen Pfifferlings-Stullen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/151E7FE5-8904-452F-9D8F-71B96CA82C44/Derivates/32bd9b50-7819-4889-86ab-b1f2ca52ce61.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1974 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min
Erbsen-Minz-Stampf
30 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25 Min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 Std.
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10min