Pfifferlings-Stullen

Pfifferlings-Stullen

4.2 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

Ricotta-Schnittlauch-Creme
  • Parmesan ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
    30 g
  • Zitronenschale Bio (1 x 4 cm)
    3 Streifen
  • Ricotta
    250 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Salz
    1 Prise
  • Schnittlauch in Röllchen
    3 EL
Pfifferlinge und Fertigstellung
  • Schalotten
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rosmarin abgezupft
    2 Stängel
  • Olivenöl
    30 g
  • Pfifferlinge geputzt, Große halbiert
    300 g
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Graubrot
    8 Scheiben
  • Salz
    4 Prisen
  • Parmesan am Stück
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 1974 kJ / 471 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...