Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1974 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 Min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 Min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 Min
Spargel-Antipasti
40 Min
Spargel mit Bozner Sauce
1 Std. 25 Min
Lauwarmer Romanescosalat
40 Min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 Min
Grüne Bohnen anbraten
25min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1小时 20 分钟