Pfifferlings-Stullen
TM6 TM5

Pfifferlings-Stullen

4.3 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

Ricotta-Schnittlauch-Creme

  • 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
  • 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
  • 250 g Ricotta
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 1 Prise Salz
  • 3 EL Schnittlauch, in Röllchen

Pfifferlinge und Fertigstellung

  • 40 g Schalotten
  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
  • 30 g Olivenöl
  • 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
  • 6 Prisen Pfeffer
  • 8 Scheiben Graubrot
  • 4 Prisen Salz
  • 40 g Parmesan, am Stück

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1974 kJ / 471 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
21 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten