Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Frische Nudeln mit Zucchini-Blüten
1h 15min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Spargel-Antipasti
40min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Spargel mit Bozner Sauce
1 Std. 25 Min
Rahmspinat mit Macadamia und Safran
35 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min