Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Klare Steinpilzsuppe
30min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 min
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1 Std.
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1 Std.
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10h
Spargel-Antipasti
40min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1 Std. 10 Min
Birnen, Bohnen und Speck
45min