Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1654 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatar
10 Min
Tomato Tonnato
15 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Vitello Tonnato
48h
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5 Min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min