Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wasser
- 400 g Erbsen, TK
- 500 g Tintenfischringe (siehe Tipp)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Cherry-Tomaten und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1115 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40min
Graupenrisotto mit Seeteufel
45 min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1h 10min
Cremige Garnelen-Suppe
45 min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35 min
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35 min
Kokos-Blumenkohl-Suppe
30 min
Kartoffel-Kokos-Suppe mit Lachs
30 min