Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 4 EL Öl
- 1 TL Zucker
- 60 g Austernsauce
- 30 g Sherry, trocken
- 120 g Hühnerfond
- 1 TL Speisestärke, in wenig kaltem Wasser aufgelöst
- 16 Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält (à ca. 40 g)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 EL Butter
- 150 g Erbsen, TK
- 200 g Meeresspargel (Queller)
- 2 Spritzer Limettensaft
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in dünnen Scheiben, in kaltem Wasser eingeweicht
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 8 Stängel Thai-Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Casarecce-Salat mit Blumenkohl und Nüssen
1h 20min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Sylter Guacamole
10min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 min
Lachs-Tatar
5 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min