![Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EA84B61A-59A7-4834-819E-F846F56B6B21/Derivates/C3CF3B6F-F881-4475-9705-13EA1F33AF2E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 2 EL Kapern, abgetropft (Nonpareilles)
- 30 g Limettensaft
- 1 TL Puderzucker
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 1 EL Sesam, geschält, geröstet
- 100 g Olivenöl, mild
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 10 Jakobsmuscheln
- 400 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1457 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1u. 20min
Lachs-Tatar
5 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1u. 20min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Garnelencocktail
30min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 Std.