Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Olivenöl
- 600 g Lammkeule, ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 180 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 180 g Auberginen, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2622 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish Stew
1h 30min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Shrimp Creole
40min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2 Std. 45 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Lammragout
1h
Coq au vin
2h
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15 min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min