Provenzialisches Lammragout

Provenzialisches Lammragout

4.7 105 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Petersilie abgezupft
    20 g
  • Schalotten
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • durchwachsener Speck, geräuchert in Würfeln (1 cm)
    70 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Lammkeule ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
    600 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Tomatenmark
    30 g
  • Rotwein, trocken
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Kräuter der Provence, getrocknet
    1 TL
  • Zucchini in Würfeln (1 cm)
    180 g
  • Auberginen in Würfeln (1 cm)
    180 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    50 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 626 kcal / 2622 kJ
Eiwitten 32 g
Vetten 47 g
Koolhydraten 10 g
Vezels 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...