Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
TM6 TM5

Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree

4.7 (107 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 700 g Wasser
  • 800 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
  • 1 ¾ TL Salz
  • 300 g Fenchel, in Stücken (2 cm), Fenchelgrün beiseite gestellt
  • 70 g Butter, weich, in Stücken
  • 700 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
  • 10 Prisen Pfeffer
  • 16 Salbeiblätter
  • 8 Scheiben Parmaschinken (ca. 80 g)
  • 30 g Olivenöl
  • 100 g Milch
  • 50 g Sahne
  • 2 Prisen Muskat

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2639 kJ / 631 kcal
Eiwitten
46 g
Koolhydraten
42 g
Vetten
31 g
Verzadigd vet
15 g
Vezels
6.8 g
Natrium
1996 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten