
Apparaten en accessoires
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser700 g
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Stücken (3 cm)800 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Fenchel in Stücken (2 cm), Fenchelgrün beiseite gestellt300 g
-
Butter weich, in Stücken70 g
-
Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut700 g
-
Pfeffer10 Prisen
-
Salbeiblätter16
-
Parmaschinken (ca. 80 g)8 Scheiben
-
Olivenöl30 g
-
Milch100 g
-
Sahne50 g
-
Muskat2 Prisen
Voeding per 1 Portion
Calorieën
631 kcal /
2639 kJ
Eiwitten
46 g
Vetten
31 g
Koolhydraten
42 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
15 g
Natrium
1996 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland