Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft
- 1 grüne Chilischote, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 60 g Tomaten, geviertelt
- 60 g Pflanzenöl
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chilipulver
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Ghee
- 100 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, ohne Gräten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tintenfischringe
- 12 Garnelen, roh, geschält, groß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1hod.
Andalusische Fischsuppe
50 min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 min
Kerala Fisch Curry
30 λεπτ.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 λεπτ.
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1hod.
Garnelen Curry
30 λεπτ.
Garnelencurry
35 λεπτ.
Meeresfrüchte Korma
40 λεπτ.
Garnelen Bhuna
30 λεπτ.
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 λεπτ.