Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Jasminreis
- 3 Stängel Zitronengras
- 400 g Hähnchenbrustfilet, in Stücken (2 cm), angefroren
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 70 g Wasser
- 40 g Sweet-Chili-Sauce
- 40 g Limettensaft
- 30 g Fischsauce
- 10 g brauner Zucker
- 1 EL Knoblauch, geröstet
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 8 Stängel Minze, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, in feinen Streifen
- 60 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 1 Römersalatherz
- 1 TL Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1 godz.
Hähnchen-Salat
30 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Papayasalat
20min
Kokossuppe mit Garnelen
35 min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20min
Summer Rolls mit Korianderdip
1 godz.
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 min
Massaman Curry mit Rindfleisch
40min
Rotes Thai-Curry mit Geflügel
45min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min