Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Korianderkörner
- 8 Pfefferkörner, schwarz
- 1 ½ TL Salz
- 40 g Pistazien, gesalzen, geschält, geröstet
- 4 - 5 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 920 g Wasser
- 200 g Bulgur, grob
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Harissa-Paste
- 400 g Zucchini, in Stücken
- 12 Lammkoteletts (à 40 g)
- 150 g Geflügelfond
- 180 g Blutorangensaft, frisch gepresst
- 1 TL Speisestärke
- 1 EL Sojasauce
-
2
TL Blutorangenmarmelade, mit Kardamom, selbst gemacht (siehe Tipp)
of 2 TL Orangenmarmelade - 3 Blutorangen, geschält, in Scheiben (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2318 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 dk
Bouillabaisse
1h
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1sa 10 dk
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1u. 45min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1sa 20 dk
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3sa
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3sa
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1sa 20 dk
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h