Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat

Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat

4.8 61 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Fenchel in feinen Streifen (2-3 mm)
    200 g
  • Orangensaft
    30 g
  • Orangenmarmelade
    20 g
  • Balsamico, hell
    30 g
  • Senf
    ½ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Chiliflocken
    ¼ TL
  • Öl
    50 g
  • Wasser
    1270 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Jakobsmuscheln
    600 g
  • Butter
    20 g
  • Vanilleschote halbiert
    ½
  • Salz zum Würzen
  • Öl zum Braten
  • Rucola fein
    120 g
  • Orangen filetiert
    2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 1439 kJ / 344 kcal
Vetten 19 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...