Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Whiskey-Sahne-Zabaglione
- 100 g Whiskey-Sahne-Likör (z. B. Baileys)
- 60 g Apfelsaft
- 40 g Zucker
- 6 Eigelb
Birnen und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 2 Birnen, geviertelt, entkernt
- 2 Stückchen Butter (à 2 cm)
- 1 Prise Safran
- 1 EL Vanillezucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1538 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 godz. 35 min
Portugiesische Crème Brûlée
25min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Sous-vide Apfel
1 godz. 15 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2 godz. 10 min
Bouillabaisse
1 godz.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min