![Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E1563630-948C-4DE2-AFBF-1A36702439D5/Derivates/bc36ce4c-1a02-452f-96b7-7fc9cd731484.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Mango (ca. 2 Stück), reif, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 2 rote Chilischoten, frisch, ggf. entkernt
- 1 TL Limettenschale, gerieben
- 100 g Zucker
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 g Speisestärke
- 100 g Apfelessig
- 25 g schwarzer Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Aioli, klassisch
10 Min
Vitello Tonnato
48h
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Kräuteröl
1h 30min
Paprika-Tomaten-Chutney
1h
Sommer-Cocktailsauce
20min
Feigen-Chutney
40min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Rauchige Whiskysauce
20min
Thymian-Olivenöl und Himbeer-Essig
48h